ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Ποιοι Είμαστε

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει την πληρέστερη ποικιλία Ελληνικών Δερμάτινων Σανδαλιών αλλά και άλλων Δερμάτινων ειδών, είτε δικής μας παραγωγής είτε από άλλες αυστηρά επιλεγμένες μικρές οικογενειακές Βιοτεχνίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ελληνικά 100% χειροποίητα Σανδάλια από 100% γνήσιο δέρμα σε εκατοντάδες σχέδια και χρώματα, κλασικά και μοντέρνα, για να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν περισσότερο. Όλα τα προϊόντα μας είναι είτε ετοιμοπαράδοτα στα χέρια σας εντός 2-3 ημερών ή κατασκευάζονται κατά παραγγελία και είναι στα χέρια σας εντός 7-10 εργάσιμων με την παραγγελία σας εντός Ελλάδας.

Οι τρεις κυριότερες προϋποθέσεις των προϊόντων μας;  να είναι εξολοκλήρου Ελληνικά, εξολοκλήρου Δερμάτινα, εκτός των αντιολισθητικών πάτων και κατασκευασμένα με ελληνικό μεράκι πριν σας συνοδέψουν στα όμορφα καλοκαιρινά σας ταξίδια και περιπάτους, κάνοντας την καθημερινότητα σας περισσότερο άνετη όσο και ξεχωριστή.

Η δύναμη της εταιρείας έγκειται στην άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση της ομάδας μας σε ότι χρειαστείτε και στις ασυναγώνιστες τιμές μας για εξαιρετικά Ελληνικά 100% χειροποίητα προϊόντα από 100% γνήσιο δέρμα.

Επικοινωνήστε μέσω email info@greek-sandals.gr & στο Τηλ.: 210 2206834 για πληροφορίες και προσφορές.